Ingrediencie
4 na tvrdo uvarené vajcia
4 menšie listy hlávkového šalátu
40 g zmäknutého masla
50 g kaviáru
soľ
50 g gorgonzoly
20 g zmäknutého masla
worcesterská omáčka
mleté čierne korenie
4 plnené olivy
petržlenová vňať
lyžica paradajkového pretlaku
1 lyžica kyslej smotany
čierne korenie
1 lyžička sójovej omáčky
8 pokrájaných nožičiek špargle
trochu kôpru.
Postup
Žĺtka vyberieme a rozotrieme s jednou z nasledujúcich kombinácií. Zmesou naplníme priestor v bielku, ktorý zostal po vybratých žĺtkoch.
1. 40 g zmäknutého masla, 50 g kaviáru, soľ.
2. 50 g gorgonzoly, 20 g zmäknutého masla, worcesterská omáčka, soľ, mleté čierne korenie, 4 plnené olivy, petržlenová vňať
3. 1 lyžica paradajkového pretlaku, 1 lyžica kyslej smotany, soľ, čierne korenie, 1 lyžička sójovej omáčky, 8 pokrájaných nožičiek špargle, trochu kôpru.