Kuracie nugetky s cesnakovým dipom
Suroviny: kuracie prsia, obaľovacia zmes, vajíčka, hladká múka, olej na vyprážanie, 200 ml kyslej smotany, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžica horčice, 1 lyžica pažítky, podľa chuti soľ a čierne korenie.
Postup: Kuracie prsia umyjeme, zľahka naklepeme a nakrájame na porcie veľké 4-6 cm. Osolíme a obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a v kukuričnej obaľovacej zmesi. Vypražíme v oleji.
Cesnakový dip: smotanu vymiešame s roztlačeným cesnakom, horčicou, pažítkou, soľou a korením.
Vyprážané kuracie nugetky namáčame v cesnakovom dipe, podávame so zemiakovými hranolčekmi a zeleninovým šalátom.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.